0.00 0

    Το καλάθι σας ειναι άδειο.

Η Scooterparts (Ι. Πούλος & ΣΙΑ) με δραστηριότητα στο χώρο του δικύκλου, πάνω από 50 έτη, εδρεύει από το 1971, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, επί της οδού Πειραιώς 110, στο Γκάζι, στο κέντρο της Αθήνας. Η εταιρεία μας είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στην λιανική και χονδρική πώληση Ανταλλακτικών και Αξεσουάρ για Vespa – Scooter Piaggio.

Η Scooter Parts εξειδικεύεται στα δίκυκλα PIAGGIO VESPA την μεγαλύτερη ποικιλία και τις καλύτερες τιμές σε γνήσια ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ και ΑΞΕΣΟΥΑΡ των μεγαλύτερων ιταλικών εργοστασίων. Με εξειδίκευση στο χώρο της Vespa ύστερα από τόσα χρόνια εμπειρίας έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις στον τομέα των ανταλλακτικών αλλά και των αξεσουάρ των καλύτερων ιταλικών εργοστασίων στον χώρο.

Επίσης αντιπροσωπεύουμε στην χώρα μας την εταιρία Motorparts – Top Performance για την βελτιώση του κινητήρα σας με τα κατάλληλα ανταλλακτικά. Παράλληλα με την πώληση ανταλλακτικών και αξεσουάρ, η εταιρεία μας προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας και τροποποίησης της δικής σας μοναδικής (CUSTOM MADE) Vespa και Scooter με τρόπο ο οποίος θα αντικατοπτρίζει την δική σας ξεχωριστή προσωπικότητα και γούστο. Δημιουργούμε δίκυκλα με ξεχωριστή ταυτότητα, για κάθε είδους γούστο, για κάθε οδηγό που δεν θέλει να περνά απαρατήρητος.

Η συνέπεια, η υπευθυνότητα, η αισθητική, το ομαδικό πνεύμα, η διάθεση δημιουργίας είναι αρχές που διέπουν τα μέλη της Scooter Parts. Το ΟΡΑΜΑ μας είναι, πρώτον να κάνουμε ευτυχισμένους τους οδηγούς δικύκλων οι οποίοι με τη δική μας υποστήριξη σε ανταλλακτικά και αξεσουάρ, να διαθέτουν το εντυπωσιακότερο και ασφαλέστερο δίκυκλο και δεύτερον να συμβάλουμε στην αλλαγή και βελτίωση του αισθητικού περιβάλλοντος κάθε πόλης της χώρας μας μέσω της κυκλοφορίας δικύκλων με λαμπερά, πολύχρωμα και κυρίως κομψά αξεσουάρ.

H Scooter Parts έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των καλύτερων ιταλικών οίκων ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ στην Ελλάδα τους μεγαλύτερους από αυτούς όπως η Sito – Leo Vince διαθέτοντας οποιοδήποτε ανταλλακτικό και αξεσουάρ στους οδηγούς μοτοσυκλετών και scooters.

Επίσης αντιπροσωπεύουμε στην χώρα μας την εταιρία Motorparts – Top Performance για την βελτιώση του κινητήρα σας με τα κατάλληλα ανταλλακτικά.

Τα προϊόντα μας διατίθενται ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο σημείο της χώρας ικανοποιώντας απόλυτα τις ανάγκες κάθε μεμονωμένου οδηγού, εταιρείας ενοικίασης δικύκλων, συνεργείου μοτοσυκλετών κ.α.. Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να λύσουμε κάθε απορία σας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πελάτες μας για την μέχρι τώρα συνεργασία μας και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο ποντάροντας πάντα στην στήριξη τους.