0.00 0

    Το καλάθι σας ειναι άδειο.

Ο επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορεί να πραγματοποιήσει τις συναλλαγές του πληρώνοντας με όποιον από τους παρακάτω τρόπους τον εξυπηρετεί:

  1. Αντικαταβολή

Για όσους προτιμούν αυτό το τρόπο, τα προϊόντα αποστέλλονται στη διεύθυνση που επιθυμείτε μέσω εταιρείας courier και πληρώνετε την στιγμή της παραλαβής.

  1. Πιστωτική κάρτα / Χρεωστική κάρτα

Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα ή χρεωστική κάρτα, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας του ιστότοπου μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και πρωτόκολλα ασφάλειας. Για να ολοκληρώσετε την αγορά σας, οδηγείστε στην ασφαλή εφαρμογή της τράπεζας Πειραιώς, όπου και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της κάρτας σας. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποστέλλονται πίσω στον ιστότοπο μας.

Με εκκαθάριση μέσω της Τράπεζας Πειραιώς υποστηρίζονται οι εξής κάρτες: Visa, Mastercard, Maestro και Visa Electron.
Η συναλλαγή είναι απολύτως αξιόπιστη καθώς πραγματοποιείται και ολοκληρώνεται στο περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς.

  1. Κατάθεση σε τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή webbanking στους παρακάτω λογαριασμούς. Μην ξεχνάτε να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελία στην αιτιολογία πληρωμής.

ALPHA BANK
IBAN: GR3101403510351002002009856

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR9501720650005065105194148

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:
IBAN: GR9401101620000016200495659

Οι πελάτες που επιθυμούν να καταθέσουν στην τράπεζα τα χρήματα, θα πρέπει να προγραμματίσουν την κατάθεση εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που δόθηκε η παραγγελία, αλλιώς θα ακυρωθεί.   Μετά την κατάθεση σας παρακαλούμε να μας στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης, ώστε να επισπευσθεί η παραγγελία σας, στο email: [email protected]

  1. Πληρωμή στο κατάστημα

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε να πληρώσετε στο κατάστημα και ταυτόχρονα να παραλάβετε και τα προϊόντα σας.

Με την ολοκλήρωση της αγοράς σας, θα λάβετε ένα ενημερωτικό e-mail στο οποίο θα αναφέρονται οι λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.

Η επιχείρηση, διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της αγοράς σε περίπτωση που:

  • δεν εγκριθεί η πληρωμή για οποιονδήποτε λόγο
  • δεν είστε απόλυτα σύμφωνοι με τους παρόντες όρους χρήσης.
  • σε ένα ή περισσότερα προϊόντα αναγραφόταν λάθος τιμή η οποία οφείλεται σε τυπογραφικό λάθος.
  • δεν είναι εφικτή η παράδοση των προϊόντων στη διεύθυνση αποστολής που έχετε καταχωρήσει.

Σε περίπτωση που θέλετε εσείς να ακυρώσετε την παραγγελία σας, θα πρέπει να μας ενημερώσετε εντός μίας (1) ώρας από την καταχώρησή της, μέσω τηλεφώνου στο 2103463189 ή μέσω e-mail στο [email protected] και θα σας ενημερώσουμε για το πότε θα σας επιστραφούν τα χρήματα στην κάρτα ή στον λογαριασμό σας.

Σε περίπτωση που επαναλάβετε ακύρωση της παραγγελίας σας, η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να ελέγξει τα στοιχεία σας και να μη σας εξυπηρετήσει στο μέλλον.